• Най-добра цена
  • Новинка
Празни визитки Primbeeks 300шт, Бели празни Карти Премиум-клас, Малки празни карти 3,5 х 2.2 инча, Празни картон за картички, Малки картички за водене на бележки, празни бели ?

Празни визитки Primbeeks 300шт, Бели празни Карти Премиум-клас, Малки празни карти 3,5 х 2.2 инча, Празни картон за картички,

 
BGN 7.59

Брой продукти
Налично за поръчка

【ЧЕ ВЪТРЕ】 : В комплекта са включени 300 броя празни визитки премиум-клас, всяка визитна картичка е с размери около 3.5 инча дължина и е 2.2 инча и е на разположение на двустранна основа, така че всяка празна бяла карта може да се използва два пъти. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 : Бели картички изработени от висококачествени крафт-хартия с дебелина 300 ГОРИВО, без лента на кръв писалки, моливи и маркери. 【ПРАЗНИ КАРТИ ИЗРАБОТВАНЕ】 : Тези малки празни карти са отличен помощник за домашните задачи и образователен инструмент, които ще помогнат на вашите деца и студенти да запомнят нещо трудно, например терминология или речник. 【Многофункционално използване на】 : това са малки картички за бележки може да се използва като картички за студентски думи, визитки, именни картички, картички за съобщения, благодарственных пощенски картички, карти за подаръци, вдъхновяващи картички, картички за съобщения, маркери, картички за деня на благодарността, празни карти, празни бели картички, бели визитки, картички от крафт-хартия, обикновените визитки, карти за подаръци САМ, крафт хартия, идеална за Коледа, Хелоуин, на детската душа и изложби, също така може в съответствие с вашата идея да се направи със собствените си ръце за домашно парти в офиса и др. 【Широко се използва】 : Можете да в съответствие с идеята си да направи САМ за дома, офиса, партита и т.н. Бели картички, направи си подарък или красив албум.


Общи свойства

Добавки за продукти