• Най-добра цена
  • Новинка
Лента за опесъчаване машина BUCKTOOL BD4801 4 инча х 36 см и 8 см. Мелница за диск с двигател с директно задвижване с капацитет 3/4 с. л.

Лента за опесъчаване машина BUCKTOOL BD4801 4 инча х 36 см и 8 см. Мелница за диск с двигател с директно задвижване с капацитет

 
BGN 239.99

Брой продукти
Налично за поръчка

, което е 25% подобрена ефективност на шлифоване в сравнение с традиционна конструкция.МОЩНИЯТ ДВИГАТЕЛ : Мелница за колан и дискове се управлява директно вал на двигателя, двигателят е с висока мощност и капацитет 3/4 л. Алуминиева маса с размер на 6,3 х 7,5 инча и се навежда от 0 до 45 градуса, за опесъчаване скосове лента.Добавихме тежка стоманена капачка за защита на wheelhead машини за дискове за нова доставка след ноември/ 2019 година .НЕ ИЗИСКВА ПОДДРЪЖКА : тази wheelhead колата не е на колан, няма съоръжения, така че не е необходимо за регулиране на напрежението на времето колан, промяна назъбен ремък, като по-рано, но ако искате да се усъвършенствате метал, замяна на шлифоване лента/диск, тогава всичко ще бъде наред.И не трябва отново да се притеснявате за замяна на колана!.


Общи свойства

Добавки за продукти