• Най-добра цена
  • Новинка
Комплект за продуктова гама на ноктите Edvision 610 бр. Пакет използват поцинковани пирони за обкова 8 размери, 145 бр. Пирони Брад и 465 бр. Плоски Нокти за окачване на Снимк?

Комплект за продуктова гама на ноктите Edvision 610 бр. Пакет използват поцинковани пирони за обкова 8 размери, 145 бр. Пирони

 
BGN 8.79

Брой продукти
Налично за поръчка

Тип : пирони брад и плоски нокти. 【Висококачествени материали】 : Тези финишни пирони са произведени от висококачествени материали, здрави, прави и остри.【Различни размери】 : Пакет пирони съдържа два различни типа на : пирони за пирони и плоски нокти, включва в себе си множество различни размери : 1,3*13 мм, 1,3*20 mm, 1,4*25 mm, 1,6*30 mm, 1,8*38 мм, 2,5*45 мм, подходящи за различни нужди на проекта. 【Удобна опаковка】 : Тези, събрани от пирони леко разделени в различни мрежи, в съответствие с размери, ви е удобно да намерите предпочитания от вас размер.Когато забиваете и затегнете пирони, те запазват формата си и им е лесно да се огъват, което улеснява изпълнението на вашите задачи. 【Многократно използване на】 : Този набор от хардуерни пирони съдържа 610 пирони с различни размери, които могат да се използват за различни проекти, като подвесная рамка за картини, монтаж, дървообработване, крепежни стенни рафтове и ремонт на дребните неща, проект на декоративно-приложното изкуство и други проекти по благоустройството на дома със собствените си ръце. 【Галванизирана повърхност】 : Повърхността на тези обикновени пирони оцинкована и има добра устойчивост на корозия, може ефективно да се предотврати ръждата тези железни гвоздеи и да се гарантира тяхната продължителна употреба.Размери : .Тези нокти са изработени от желязо, моля, дръжте тези нокти далеч от мокри места;.Материал : пирони от поцинкована ламарина.Количество : 610 бр.Когато не ги използвате, моля, затворете опаковката с пирони, за да се предотврати окисляването;.


Общи свойства

Добавки за продукти