• Най-добра цена
  • Новинка
Дъждобран за детска количка - Влагозащитен защитен калъф за защита на Вашето бебе от вятър и дъжд. Универсален размер, мрежест материал за вентилация и Светоотража?

Дъждобран за детска количка - Влагозащитен защитен калъф за защита на Вашето бебе от вятър и дъжд. Универсален размер, мрежест

 
BGN 8.79

Брой продукти
Налично за поръчка

СИГУРНА ЗАЩИТА ОТ атмосферни влияния : Пластмасов подслон за защита и защита на вашето бебе от вятър и дъжд.УНИВЕРСАЛНА за КАЦАНЕ, ЗА ВСЕКИ КОЛИЧКИ : Два колан от всяка страна колички, закопчалка с катарама под седалката и отвор за кормилото осигуряват плътно прилепване своята практика към всяка количка.СИГУРНА СВЕТООТРАЖАЮЩАЯ УКРАСА : По време на дъжд или през нощта светоотражающая завърши прави количката по-осезаемо, а вашето дете е по-безопасно.ПРЕДНА ВЕНТИЛАЦИЯ : Част от предния капак количка може да бъде завишен и е закрепена отзад, за да отворите област окото на материал за вентилация.БИСТРА : Прозрачен капак ви позволява едновременно да следите вашето дете, така и вашето дете да се вижда от всички страни.Вид материал : Винил.


Общи свойства

Добавки за продукти