• Най-добра цена
  • Новинка
Газови варочные панел SUDEG 28, Вграден Газов котлон от неръждаема стомана с 2 газови котлона и дръжка за Управление, Висока мощност за Къща/Апартамент (Лесно за почист?

Газови варочные панел SUDEG 28, Вграден Газов котлон от неръждаема стомана с 2 газови котлона и дръжка за Управление, Висока мощност

 
BGN 95.99

Брой продукти
Налично за поръчка

????*ПОВЪРХНОСТ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ* Лесно почистване : Здрава повърхност готвене панел от неръждаема стомана, Изработени, устойчиви на корозия и лесни за почистване.Насладете се на минимална почиствате с помощта на херметически затворени горелки, за да се предотврати попадение в тях храна.??? *2 МОЩНИ ГОРЕЛКИ ПРАВЯТ ВАШИЯТ ГОТВАЧ е ПО-УДОБНО*-Тази 28-инчов газов плот панел е оборудвана с 2 високо ефективна, без утечки горелки.2 горелки включват 4,5 кВт(лява горелка) и 4,5 кВт(дясна горелка).Тези няколко мощни горелки могат да отговарят на вашите различни изисквания за приготвяне на храна. ????*ЗАЩИТА ОТ ТЕРМОПАР ПОВИШЕНА БЕЗОПАСНОСТ*- Система за аварийно прекъсване на термодвойка(FFD) да се изключи автоматично на газ, ако не е открит пламък, за да се гарантира вашата безопасност в случай на авария. ????*ИДЕАЛЕН РАЗМЕР МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА В по-големи КОЛИЧЕСТВА МЕСТА*-Тази газов плот панел има устойчиви на петна на повърхността от неръждаема стомана с размер на панела : 27,9"x15, 7" (710x400 мм) Размерът на отвора : 24,8"x13, 4" (630x340 мм), което е идеално за вашата кухня.???? *ПОДАВАНЕТО на ПРИРОДЕН ГАЗ И КОНСТРУКЦИЯ С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАПАЛВАНЕ*-Тази печка на горивата газ, предназначени за природен газ.Автоматично електрически импулс за запалване използва променлива мощност 110 В, това ще доведе до по-голямо удобство в живота ви.Размер : 28" Природен газ(2 горелки).


Общи свойства

Добавки за продукти