• Най-добра цена
  • Новинка
YXTY Плаващ Опаковка хлор за басейни,Плаващ Химически Опаковка Хлор за басейни Гаф е подходящ за средно притежателя на таблетки 1 или 3 е Подходящ за таблетки 1или 3).

YXTY Плаващ Опаковка хлор за басейни,Плаващ Химически Опаковка Хлор за басейни Гаф е подходящ за средно притежателя на таблетки

 
BGN 10.39

Брой продукти
Налично за поръчка

【Научен дизайн форми】 Гаф за хлор в басейна YXTY е с кръгла конструкция, която може да бъде преместена в ъгъла на басейна, за да се гарантира ефективното отделяне на хлор.По този начин се постига ефект ефективно предпазване от образуване на водорасли, бактерии и неприятна миризма, както и за контрол стойност на рН на басейна.Басейн или спа, винаги са на разположение. 【Голям капацитет и сигурност】7-инчов плаващ опаковка химикали за басейни могат да се настанят до 3-инчов химически хапчета. 5'Плавающий опаковка на химически вещества могат да се настанят 1" химически хапчета.Определя капачка държи здраво химически хапчета Вътре Плаващ Опаковка на Химикали, осигуряване на По-Безопасен И Приятен Опит В Басейна. 【Регулируемо количество на изпускане на】Гаф за хлор в басейна може автоматично освобождаване на дезинфектант във вашия басейн.Необходимата дозировка може да се регулира чрез завъртане на вентилационните отвори на плаващ опаковка химикали. 【Премиум дизайн и качество】Тежкотоварни плаващ опаковка на хлор, подходящ за наземни и подземни басейни с хлор.Изработена от трайни и трайни пластмаса, издържа дълги години.Завъртете, за да отворите и попълните хлор таблетки.Размер : Среден(подходящ за таблетки с размери 1 инч или 3 инча).


Общи свойства

Добавки за продукти