• Най-добра цена
  • Новинка
Fangkingno10шт 3/4 Бял PVC Свързващ адаптер за тръби Фитинги Приплъзване (Контакта х на гнездото) График на 40 Лесна инсталация и висока якост на опън за битови или промишлен?

Fangkingno10шт 3/4 Бял PVC Свързващ адаптер за тръби Фитинги Приплъзване (Контакта х на гнездото) График на 40 Лесна инсталация

 
BGN 9.59

Брой продукти
Налично за поръчка

1.Куплунг за свързване на две тръби с еднакъв диаметър по права линия, Челни дупки в двата края, за свързване на две тръби. 2.Те са нетоксични, леки и лесни за инсталиране.Инсталацията изисква използването на грунд и растворяющего цимент. Може да се използва като обвивка ръчно изработени. 3.PVC за корозионна устойчивост, висока здравина и по-малка тежест, отколкото фитинги от метал, Гладка вътрешна украса за намаляване на триенето и натрупване на материал. 4.Тръби и напорни тръбопроводи се използват в системи за напояване, подземни разпръсквателни системи, басейни, открито и линиите на студена вода.Система за събиране на дъждовна вода в кофи Не са предназначени за инсталации на питейна вода. Максимална работна температура от 140 градуса по Целзий. Само за системи за студена вода. 5.Отговаря на спецификациите на ASTM D2466. Размер : 0,75 Инча.


Общи свойства

Добавки за продукти