• Най-добра цена
  • Новинка
Електрически Лента Wapodeai 3ШТ, Пожароустойчива Вътрешна Външна Електрическа Лента С Висока устойчивост на топлина, Висококачествена Черна Водоустойчива Лента, 0,62 и?

Електрически Лента Wapodeai 3ШТ, Пожароустойчива Вътрешна Външна Електрическа Лента С Висока устойчивост на топлина, Висококачествена

 
BGN 4.23

Брой продукти
Налично за поръчка

1.ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : Електрическа черна лента Е подходящ за всички проекти, окабеляване и ремонт, включително срастване на кабели, свързване на кабели, изолация на кабели, схеми и всичко, което искате да се присъедините или да се изолират. 2.ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Професионални черно тиксо добре да се придържа и добре уплътнена благодарение на отлична гъвкавост, водонепропускливост, пожароустойчивост и електрическа изолация. 3.Размери на ПРОДУКТА : Всяка ролка черна лепкава лента е с дължина 49 метра и ширина 0,62 инча. 4.СИЛНА ТРАЙНОСТ : Произведени професионалист, издръжливост, добро качество, за да ви предоставим най-доброто преживяване за пазаруване, ще ви позволи да използвате по-уверени. ГАРАНЦИЯ 5.100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : Ако не сте доволни от покупката, ние искрено ви предлагаме 100% задоволително решение.Wapodeai се стреми да предостави на потребителите висококачествени и дълготрайни стоки за бита.Всеки материал внимателно се качват, за да се гарантира дълголетие за ежедневна употреба.Всеки детайл отразява желанието на Wapodeais за качество.Тази черна тиксо, изработени от висококачествено PVC и вносни лепило, притежава отлична изолация, огнестойкостью и устойчиви на атмосферни влияния, което го прави предпочитан инструмент изолация за професионални електротехници и други на потребителите. 3 * Черни електрически ленти. 1 * Найлонова торбичка.


Общи свойства

Добавки за продукти