• Най-добра цена
  • Новинка
Лек Вкус На 16-Унтовый Стъклена Опаковка Сапун - Множество Течност За измиване на Ръцете, препарат за съдове, Бутилка за шампоан с Лосион с Притежателя на Помпата от ?

Лек Вкус На 16-Унтовый Стъклена Опаковка Сапун - Множество Течност За измиване на Ръцете, препарат за съдове, Бутилка за шампоан

 
BGN 9.59

Брой продукти
Налично за поръчка

помпа от неръждаема стомана 304 не е толкова лесно ръжда и по-чист от пластмаса. помпа от неръждаема стомана 304 лесно ръждясва и по-чист от пластмаса. КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ-Използва се за съхранение на течности дневно, като например препарат за миене на съдове, течност за пране, шампоан, препарат за измиване на тялото в банята, омекотители за устата, лосион, етерично масло, масажно масло, дори кухненски сосове и т.Може да бъде поставен в плота в банята, кухненска мивка, мокро помещение, на фермата или на открито, например на брега на морето и т.МАТЕРИАЛ НИВО на БЕЗОПАСНОСТ на ХРАНИТЕ - Бессвинцовое стъкло и шнорхел, без bpa, безопасна за попълване на различни течности ежедневна употреба стайна температура.Прозрачна бутилка помага ви покажа течност вътре и ще видите, колко му е останало. ПОМПА от неръждаема СТОМАНА 304 най-високо качество запазва дълготраен метален блясък, не е лесно ръжда, може да се отжат до 10 000 или повече пъти при тестване.Прозрачна бутилка помага ви покажа течност вътре и да видим, колко му е останало.Верни на пари или купи нови.За многократна употреба, за многократна употреба, екологично чист, годен за рециклиране.И сребърна матова повърхност предпазва от появата на отпечатъци от пръсти.Постоянно качество на продукта, едно малко отклонение капацитет, висока чистота и единство.Независимо от това къде те се намират, имат класа и красота.Измити с вода, дезинфекцирани с оцет или спирт и т. 100% ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - Ако нашите дозатори за сапун не работят както се очаква, моля, веднага се свържете с нас.


Общи свойства

Добавки за продукти