• Най-добра цена
  • Новинка
Набор от блокове за ножове HOABLORN с Дамасскими кухненски ножове за кухнята (Професионален Набор от ножове от неръждаема стомана с дървена блок за готвачи или на семе?

Набор от блокове за ножове HOABLORN с Дамасскими кухненски ножове за кухнята (Професионален Набор от ножове от неръждаема стомана

 
BGN 57.20

Брой продукти
Налично за поръчка

Ако не сте напълно удовлетворени, придобити продукт, ние ще ви върнем 100% отговарят на възстановяване в рамките на 30 дни след покупката.Това е толкова впечатляващ подарък за нов дом, сватба, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на благодарността и т. ✔️Гаранция след продажбата : Нашето обещание-ние вярваме, че ще оцените нашите комплекти кухненски ножове.Всяка ръба на острието полира ръчно до 14-16°от всяка страна за да се гарантира продължителен визуален и лесен за усъвършенстване. ✔️Комплекти ножове от неръждаема стомана : Нашите дамасские ножове са изработени от висококачествена немска високо стомана X50 Cr15. помощта на назъбен нож за стек,двойка кухненски ножици и красив дървен блок ножове.Въпреки това удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви проблеми, нашият екип поддръжка на клиенти ще бъде на ваше разположение 24 часа в денонощието.


Общи свойства

Добавки за продукти