• Най-добра цена
  • Новинка
J. H. Многофункционален Метален Преносим Гъвкав Набор от гаечных ключове с гумирани Плъзгане дръжка 9-32 mm - Регулируем гаечен ключ (2 бр.)

J. H. Многофункционален Метален Преносим Гъвкав Набор от гаечных ключове с гумирани Плъзгане дръжка 9-32 mm - Регулируем гаечен

 
BGN 13.59

Брой продукти
Налично за поръчка

Висока практичност, Лесно се пренася, технология за автоматично регулиране.Гумена дръжка TPR може да ви помогне здраво да я държи и да се задържи на китката на потребителя в нормално положение, за да намали умората и да подобри ефективността на работата.(2)Не покривайте с гаечен ключ с капак.(3)Преди скручиванием уверете се, че гаечен ключ държи колпачковый винт.Висококачествени материали : обща термична обработка и хромирана повърхност, здрава и устойчива е против корозия. дизайн с двойна глава с малък гаечен ключ 2.(4)Не използвайте гаечен ключ като чук.За разлика от обикновен гаечен ключ, специален дизайн на този ключ ви позволява плътно да задържи ядки от три страни.Област на приложение: може да се използва за вик, ремонт на автомобили, техническо обслужване на превозни средства и задачи за сглобяване на мебели,като кранове, клапи, тръби и джанти.Продукти включват : Материал : въглеродна стомана Размер : Подходящ за 9-32 мм Цвят : черен,оранжев тегло : 0,75 кг, включват : 1 бр.И обемът е 9-32 mm.Предимства на продукта : Нашите здрави и трайни инструменти ще ви помогнат в домашни, гаражни и индустриални проекти.Не се притеснявайте : С универсален ключ J. ви вече не е нужно да се притеснявате за това, какъв е размерът на ключ ви е нужен.Ефективно и практично.Опаковка : Два броя в опаковка, голям гаечен ключ и малък гаечен ключ с двойна глава.С професионално качество той може лесно да си позволят ремонт и отстраняване на проблеми.За тръби, болтове, гайки, идеален за пробиване, дървообработване, машиностроене и градински работи.


Общи свойства

Добавки за продукти