• Най-добра цена
  • Новинка
24x20 Вградена газов плот панел Котлон 4 горелки от неръждаема стомана с комплект за преобразуване NG/LPG Защита от термопар и лесна за почистване (20Wx24L)

24x20 Вградена газов плот панел Котлон 4 горелки от неръждаема стомана с комплект за преобразуване NG/LPG Защита от термопар и

 
BGN 135.99

Брой продукти
Налично за поръчка

【ГОРЕЛКИ с ВИСОКА МОЩНОСТ】Вграден газов котлон с размера на силует 22"W x 18 1/2"В готов за инсталиране на природен газ и включва лесен за използване комплект за преобразуване на втечнен газ.Той е оборудван сигурна електронна система за запалване с една 130-милиметрова горелка wok с мощност 3,3 kw/11 260 BTU с троен пръстен, два 75-мм полуавтоматическими горелки с мощност 1,75 кВт/5971 BTU и една 55-милиметрова спомагателна горелка с мощност 1,0 kw/3412 BTU обща мощност 26 614 BTU. 【Нивото на БЕЗОПАСНОСТ на】Използването на система за изключване на термодвойка гарантира, че газ за автоматично изключване при липса на пламък, което помага да се избегне изтичане на газ. 【ТРАЙНО КАЧЕСТВО】Газов котлон изработен от плотове от неръждаема стомана, трайно бакелитовой дръжки и чугунени решетки за обзавеждане за почистване и поддръжка.Присъединете се към нашия газова печка или печка днес, за да се облекчи приготвянето на храната!. 【СТРАХОТНА съдържание на ПАКЕТА】Дюзи за втечнен газ са предварително определени и могат да се заменят дюзите за задоволяване на различни нужди. 【Конструкция от затворен шаси】Затворено шаси е предназначено за предотвратяване на влиянието на въздушния поток на стабилността на горене по време на готвене.Размер : 20x24l.


Общи свойства

Добавки за продукти