• Най-добра цена
  • Новинка
Големи чаши за кафе 16 грама за мъжете/жените, Набор от кафе на steins Vivimme с лъжици, Керамични чаена чаша от 2 теми за супа, Горещо какао, Забавни чаени чаши за офиса и дом?

Големи чаши за кафе 16 грама за мъжете/жените, Набор от кафе на steins Vivimme с лъжици, Керамични чаена чаша от 2 теми за супа,

 
BGN 76.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Всяка керамични кафеена чаша е уникална благодарение на специална технология реактивен глазура.Ще използваме тази голяма кафеена чаша за широк спектър от продукти и напитки. ☕ СЕЙФ ЗА МИЯЛНА МАШИНА И МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА : Изработен е от здрава керамични дизайни, не съдържа олово, кадмий, висококачествена керамика. Валентин, рождени дни и за специални случаи.Те са весели и креативни. ☕ Големи и удобни за захващане на : Големи чаши за кафе са на дълги здрави дръжки, така че лесно да поставите и извадите от микровълновата фурна, без разливи или изгаряния; Дръжки няма да загряват в микровълнова фурна, добре балансиран и удобен в ръката си и им е лесно да се запази.Вече няма да се притеснявате за това, че на кафе ще остане прекалено дълго, което ще затрудни почистването на керамични чаши, което значително ще опрости живота си и ще спести вашето време.Избор от два стилни цвята прави един чудесен подарък за Св. ☕ ИДЕАЛЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК : Ако търсите уникални идеи за подаръци, нашия набор от кафе на steins за двойки ще се превърне в незабравим подарък за красива булката и младоженеца е в техния специален ден.Керамика е толкова добре известно, че тя е чудесен теплоизолятором, а също и много трайна.Гладка глазура предотвратява лесно появата на кафе на петна.Изненадайте приятелите и семейството си уникален подарък. ☕ УНИКАЛНА ГЛАЗУРА : Реактивна черешката предоставя зашеметяващ набор от цветове, които, вероятно, може да се намери на боядисаната ръчно единствената по рода си керамика.


Общи свойства

Добавки за продукти