• Най-добра цена
  • Новинка
Машина за връзване на рулони TIANSE, Вставщик електрически намотки, Ръчно Кръгла дупка удар, 500 Листа, Идеално за размера на писма / A4 / A5, Идва с 100 бр. 3/8 Пластмасови греб?

Машина за връзване на рулони TIANSE, Вставщик електрически намотки, Ръчно Кръгла дупка удар, 500 Листа, Идеално за размера на

 
BGN 122.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Просто приложете постоянен натиск, за да пробие дупки едновременно в 12 листа хартия с тегло 80 g(дебелина на хартията≈20 лири).С регулируема водач от страна и на ръба на тази машина също така осигурява прецизно подравняване с всеки документ, който ви свързват, и вие можете лесно да конфигурирате област за хартия : 2,5 mm, 4,5 мм, 6,5 мм за създаване на професионално изглеждащи документи;.【Устройство за вмъкване на електрически бобини】Функция "свободни ръце".Ние се стремим възстановяване на същността на природата, да направи всекидневния живот много по-лесно и по-здрави!.Ние се стремят да внедрят иновациите и подобряване на нашите продукти, така че нашите клиенти получават само най-качествени и надеждни решения за ежедневието, независимо от това, дали сте у дома или на работа. 【Отлично съотношение между цена и качество на професионални производители на консумативи за принтери, TIANSE е специализирана в офис принадлежностях, жици за 3 D печат и касети с тонер, касети с мастило касети. 【Регулируем дизайн на полето】Машина за плетене на пити TIANSE подходящ за размера на буквите (19 дупки), размер А4 (21 дупка), размер А5 (15 дупки).Като правим това, ще попитате вие?. 【Гуманизированная пълна ръкохватка】Нашата здрава дръжка ви позволява пробиване на дупки в документите си на лявата или на дясната ръка.Машина за връзване на рулони по електронен път поставя пластмасова сонда за по-бързо връзване, спестява време и усилия при големи работни натоварвания;.


Общи свойства

Добавки за продукти