• Най-добра цена
  • Новинка
Специална колба ACE Glass 7035-09 за сушене чрез замразяване с защелкивающейся гумена капачка и адаптер за свързване на колектора от PTFE 1/2 инча, 600 мл, Височина 282 мм, Горлов?

Специална колба ACE Glass 7035-09 за сушене чрез замразяване с защелкивающейся гумена капачка и адаптер за свързване на колектора

 
BGN 109.34

Брой продукти
Налично за поръчка

С защелкивающейся гумена капачка и адаптер за свързване на колектора 1/2" od ptfe. капацитет 600 мл. височина 282 мм 53 мм идентификация врата. външен диаметър на корпуса 60 mm. Сублимируйте суха колба с защелкивающимися с гумени капачки.Шапки имат или 1/2-цолови, или 3/4-инчови преходна тръба от PTFE, или са прости, или с запорным кран.Съвместим с всички основни марки сублимационных сушилок и колектори.Колби borosilicate стъкло с еднакво тегло на стените за добро предаване на температура.Широка горловина осигурява лекота попадане на продукта в колбата и от нея.Черна гума капачка отговаря на външния вид и идентификатор на колбах.Капачка идва с директен тръбичка от PTFE, или с клапа от PTFE.Шапки са подходящи за стандартни колектори лиофилизатора.В комплекта : резервоара, капачката и адаптер от ptfe.


Общи свойства

Добавки за продукти