• Най-добра цена
  • Новинка
FangKingNo 10 бр. 3/4 Инча Бял 2-Ходова PVC Мъжки Адаптер Фитинги за Тръби (Конектор x Външни Резби за тръби) Куплунг с 3/4-Инчов Външна Резба Връзка 40 -10 бр. (0,75 Инча)

FangKingNo 10 бр. 3/4 Инча Бял 2-Ходова PVC Мъжки Адаптер Фитинги за Тръби (Конектор x Външни Резби за тръби) Куплунг с 3/4-Инчов

 
BGN 9.59

Брой продукти
Налично за поръчка

Адаптер за свързване на тръби или фитинги от различни видове.Пълзяща отвор в единия си край и външна резба NPT на друг за свързване на тръби с различни покрития са нетоксични, леки и лесни за инсталиране.Инсталацията изисква използването на грунд и разтворител цимент, а също и на индустриалната герметизирующей лента TFE. В единия край използвайте грунд и лепило, на другия край използвайте тефлонова лента или трубную смес, за да се предотврати изтичане на информация.PVC за осигуряване на устойчивост на корозия, висока здравина и по-малка тежест, отколкото фитинги от метал, Осигурява гладка вътрешна тапицерия за намаляване на триенето и натрупване на материал.Тръби и напорни тръбопроводи се използват в системи за напояване, подземни разпръсквателни системи, плувни басейни, външни инсталации и линии студена вода,системи за събиране на дъждовна вода в кофи, системи за пръскачки, Не е за инсталация за питейна вода, само за системи за студена вода.Отговаря на спецификациите на ASTM D2466. Размер : 0,75 Инча.


Общи свойства

Добавки за продукти