• Най-добра цена
  • Новинка
2 Бр. Коледна Сцена Авто Магнит Магнити за Хладилник Коледна Украса За Автомобили Автомагнитные Украса на Празнични Магнити Спасителят се Ражда Магнит за Религиоз?

2 Бр. Коледна Сцена Авто Магнит Магнити за Хладилник Коледна Украса За Автомобили Автомагнитные Украса на Празнични Магнити Спасителят

 
BGN 6.87

Брой продукти
Налично за поръчка

Моля, преди наклеиванием пазете повърхността е чиста и суха.Магнит за тема на коледа на сцената : вие ще получите 2 броя магнити за коледни коли, те са изпълнени с шарки на коледната сцена в черно-бели цветове, а на техните повърхности също отпечатани думи [родил Спасителят], които са пълни с атмосфера на Коледа, като създава щастливо и топло усещане. 9 х 7,8 инча/ 23 х 20 см, което е разумно и правилно за вас, за да направи забавни декорации за вашия автомобил или хладилника, за да не заема твърде много място, и тези магнити могат лесно да се привлече вниманието на хората. 9x7, 8 инча (а)/ 23x20 см Помещение включва : 2 х коледна украса на магнити Бележки : Ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки в размер на.Качествени неща : тези декорации на тема Христос, изработени от магнитен материал, те са лесни за плътно се придържа към повърхности на вашето превозно средство и не е лесно да се промъкнат дори и в една дъждовна, снежна или друга лошо време, а се отлага върху тях модели няма да бъдат лесно выцветать, че е достатъчно безопасно и здраво, за да можете да ги използвате в продължение на дълго време.Технически характеристики : Материал : магнит Цвят : черно и бяло Размер : прибл.Разнообразие на употреба : Тези коледни магнитни декори са прекрасни и ярки са, можете да ги използвате за украса на дома и офиса, те също могат да бъдат приложени за декорация на метални повърхности в ресторанти, кафенета, хотели и други магазини за създаване на празнична атмосфера.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.


Общи свойства

Добавки за продукти