• Най-добра цена
  • Новинка
Благодаря Ви за Подкрепата на Моята Малка Визитка с Елегантен Цветен Дизайн (3,5 х 2 инча - 120 Визитни Картички) за Интернет-магазин, в един магазин, Стоки за ръчно изра?

Благодаря Ви за Подкрепата на Моята Малка Визитка с Елегантен Цветен Дизайн (3,5 х 2 инча - 120 Визитни Картички) за Интернет-магазин,

 
BGN 77.68

Брой продукти
Налично за поръчка

БЛАГОДАРИМ ви ЗА ВАШАТА ПОРЪЧКА КАРТИ : Включва 120 бр. Размер 2x3,5 инча (размер на визитка).СЪСТАВ КАРТИ ПРЕМИУМ-КЛАС : Дебел, здрав състав карти луксозни 14 pt (140 паунда или 300 гориво).Лесно се пише и няма да кървят.САМО КАРТИЧКИ : Пликове в комплекта не са включени!Тези карти са подходящи за собствениците на малък бизнес, за да ги включва заедно с продукта, или вложка.ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЕЧАТ : индекс карта на покритие, без да е ясна, прозрачна и не размазывается.Моля, обърнете внимание, че това НЕ е крафт-хартия.. това е твърда картонена материал, отпечатан крафт-крафт.Идеален ЗА МАЛКИЯ БИЗНЕС : Благодаря ви за подкрепата на моите малки визитни картички за вашия малък магазин, ebay, онлайн магазини или магазини, ресторанти, стоки ръчна изработка, опаковки, кутии, бутици и много други.


Общи свойства

Добавки за продукти