• Най-добра цена
  • Новинка
8 МРЕЖЕСТ Лак за вратовръзка от полиестер с висока якост/Клещи 1/2 За вратовръзка от полиестер (PET) – 17 Дълги дръжки, Термообработанные Износоустойчиви стоманени дет?

8 МРЕЖЕСТ Лак за вратовръзка от полиестер с висока якост/Клещи 1/2 За вратовръзка от полиестер (PET) – 17 Дълги дръжки, Термообработанные

 
BGN 62.48

Брой продукти
Налично за поръчка

8. ВИСОКОКАЧЕСТВЕН лак за връзване на тежки условия на работа работи с колан от полиестер (PET) с ширина 1/2 инча и с дебелина до 0,040 инча.След това всички изнашиваемые стоманени детайли подложени на термична обработка за да се осигури дълъг експлоатационен срок.Инструментът е изработен от здрава стомана и тежи 4,5 кг.Фронтално действие уплотнителя позволява лесна работа както на вертикални, така и върху хоризонтални повърхности без необходимост от специални умения. Дълга дръжка 17 инча позволява да закача на тръби с по-малко разходи на време и усилия. 8 МРЕЖЕСТ опаковъчен обвязочный мерки и теглилки е много популярен, защото неговата дълготрайност, издръжливост и дълъг експлоатационен срок.Висококачествен материал, не подлежат на различно никакви атмосферни условия.Лек и ергономичен дизайн улеснява и ускорява работата на оператора.Преносим и лесен за използване инструмент, предназначен за използване в професионални и индустриални работни помещения.


Общи свойства

Добавки за продукти