• Най-добра цена
  • Новинка
Комплекти ножове Marco Almond KYA28, 14 бр. Комплект Кухненски Ножове за прибори за хранене от неръждаема стомана с Блок, Куха Дръжка Комплект за Самостоятелно Заточване на ?

Комплекти ножове Marco Almond KYA28, 14 бр. Комплект Кухненски Ножове за прибори за хранене от неръждаема стомана с Блок, Куха

 
BGN 56.78

Брой продукти
Налично за поръчка

-8"Нож на главния готвач, 1 бр.Ето какво е включено в този комплект ножове : .-5" на Нож Сантоку,1 бр.Комплект ножове от високо японска стомана Marco Almond KYA28 се състои от 8 различни вида ножове/ножици, за да отговори на всички нужди на рязане в дома или ресторанта кухня.Въпреки това, ако не са доволни от набор от ножове Marco Almond, просто не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Вградена острилка– Блок за ножове вградени острилка за самостоятелно заточване на ножове, което е много удобно за ежедневна употреба. 100% Гаранция за удовлетворение – ние се стремим да подобрите своя кулинарен опит.(Моля, измийте ръцете си с ръка и не използвайте миална машина).Всички ножове се съхраняват безопасно в дървен блок ножове и могат да спестите място за съхранение.Идеален както за професионалисти, така и за начинаещи.-5"Универсален нож, 1 бр.-5,5" универсален Назъбен нож, 1 бр.Нашата цел : Първо клиенти. 4,5" Ножове за стек, 1 бр.Ние желаем нашите клиенти 100% добър опит за пазаруване.Набор от остри ножове за всички цели с помощта на– Марко Бадем 14 предмети нож Комплект включва : 1 бр.-блок за ножове от черно дърво.-8"Нож за нарязване, 1 бр.Тук няма ръжда, петна и изъязвлений!Ножове достатъчно силен, за да ги поддържа стабилност в продължение на няколко години.Набор от ножове Marco Almond с самозаточкой от 14 части, снабден с блок за ножове с шлайфане на пазу, предназначени за поддържане на оптимална острота на ножове при всяко тяхното използване.Го пълен комплект, в който има всички инструменти, които са ви някога ще трябва да нарежете на ситно нарязани, нарязани на кубчета и при подготовката на следващото хранене.


Общи свойства

Добавки за продукти