• Най-добра цена
  • Новинка
Кафе с лъжичка AIEVE за банките Мейсън, Комплект от 2 Кафеени лъжички от неръждаема стомана, Аксесоари за кафе на бара с една чаена лъжица, лъжичка Кафе за мляно кафе с ?

Кафе с лъжичка AIEVE за банките Мейсън, Комплект от 2 Кафеени лъжички от неръждаема стомана, Аксесоари за кафе на бара с една

 
BGN 8.79

Брой продукти
Налично за поръчка

Този лъжичка кафе за мляно кафе и държач лъжици също са добри аксесоари за кафе на бара.Просто закрепете на притежателя супена лъжица на горловине консервени кутии и сложете в нея една чаена лъжичка.Много удобен за използване и съхранение на размерите лъжици не трябва да се търси една чаена лъжица, когато това е необходимо, спестете си време и пари. Също може да се използва като размерите лъжички за кафе, лъжичка за брашно, лъжичка захар, лъжичка сол, лъжичка подправки, супена лъжица.Универсални лъжици за хранене лъжици от неръждаема стомана за бутилки : дълга дръжка с выгравированной маркировка 1 супена лъжица позволява лесно да се вземе 1 супена лъжица кафе с помощта на тази лъжица за кафе от кафе кутии или буркани мейсън, например, кафе, боб, брашно, захар, червен пипер, чесън и т. Набор от кафе лъжици AIEVE от стъклени кутии, изработени от здрав и траен материал от неръждаема стомана, който има гладка повърхност, висока температурна устойчивост, не ръждясва, лесен за почистване. (Банка в комплекта не са включени).Кафени лъжици от неръждаема стомана с притежателя на подходящи за кутии с широко гърло, една чаена лъжичка не е съвместим с конвенционалните буркани с провлак, за да запази кафеена лъжичка за консерви, за лъжичка за кафе, брашно, захар, сол, пипер и червен пипер и т.


Общи свойства

Добавки за продукти