• Най-добра цена
  • Новинка
Производител на Юфка CHUNSHENN, Електрическа Машина за приготвяне на спагети с 4 дупки, Търговска машина за приготвяне на тестени изделия от неръждаема стомана Произво?

Производител на Юфка CHUNSHENN, Електрическа Машина за приготвяне на спагети с 4 дупки, Търговска машина за приготвяне на тестени

 
BGN 55.04

Брой продукти
Налично за поръчка

★Двухщелевая конструкция с 4 мрежи-може да готви 4 части едновременно; средата бразда разделя прегради, може да бъде приготвена в различни вкусове, удобно и ефективно. ★Дебела неръждаема стомана - удебелена, трудна ръжда, висока температура, корозионна устойчивост, дълготрайност, не е лесно да се нарани, лесни за почистване и лесен за работа. ★Високоефективен нагревательная тръба петлевая нагревательная тръба, която се нагрява бързо и равномерно загряване, бързо може да се достигне необходимата температура и спестяване на време. ★Панел за контрол на температурата - точен контрол на температурата, два комплекта ключове за контрол на температурата се регулират независимо, лесни за експлоатация. ★Ние даваме гаранция от ЕДНА ГОДИНА и доживотна техническа поддръжка.Ако имате проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашата послепродажная и технически екип винаги ще се погрижат за вас.Ние винаги отдаваме голямо значение на нашите клиенти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако забележите някакви дефекти на продукта.


Общи свойства

Добавки за продукти