• Най-добра цена
  • Новинка
МАСТЕРТОП Регулируема Тамбура Хранително-вкусовата Слайсер Овощерезка Плодов Нож Кухня От Неръждаема Стомана Жулиен Слайсер За Кухня Вафли, Пържени Кубчета Карт?

МАСТЕРТОП Регулируема Тамбура Хранително-вкусовата Слайсер Овощерезка Плодов Нож Кухня От Неръждаема Стомана Жулиен Слайсер За

 
BGN 31.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Тежка и здрава рамка от неръждаема стомана за по-е трайна, отколкото обикновена пластмасова овощерезка, лесно се реже овощерезкой, нож за плодове, чипс, нарязани краставици, моркови и лук пръстени.Устройството се сгъва на самолет за лесно съхранение в кутията. 【Е безопасна за употреба】 : Тласкач предпазва вашите ръце от наранявания при използване на слайсера за мандолини.【Високо качество】 : Острието е много остро.Нескользящая дръжка и краката са плътно гладка повърхност, предотвратяване на повреди по време на работа и осигуряват сигурност за готвене. 【Универсални две настройки за жульена-4,5 мм и 9 мм, Благодарение на вградения дизайнерско лезвию, ако трябва да се коригира дебелината или промяна на параметрите на рязане, просто натиснете бутона корекция, не е необходимо да докосвате лезвию, прекарват по-малко време и правят готвенето бързо и лесно.Това е един добър помощник за приготвяне на салата.Просто поставете мандолину в мивката, за да може да бъде лесно почистване с вода. 【Спестяване на пространство】 : Остриета са вградени и не изискват допълнително място за багаж. 【Светкавична помощ и поддръжка за Вас】 : Регулируеми шапки за нарязване на мандолини на маса с 30-дневен връщане и замяна на 1 година.


Общи свойства

Добавки за продукти