• Най-добра цена
  • Новинка
Комплект клещи за водна помпа MAXPOWER. Водопроводни клещи, Комплект от 3 теми. Комплект 7-инчов, 10-инчови и 16-инчови тласък на клещи бързо с възможност за регулиране на м?

Комплект клещи за водна помпа MAXPOWER. Водопроводни клещи, Комплект от 3 теми. Комплект 7-инчов, 10-инчови и 16-инчови тласък

 
BGN 42.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Размери и с размери на отвора : 1-3/16 инча (30 мм) за 7-инчов модел, 1-1/2 инча (38 мм) за 10-инчов модел, 3-3/4 инча (95 мм) за 16-инчов модел.Бърза корекция Директно в групите, просто поставете горната челюст на поръчки , натиснете бутона и затваряне на Долната челюст.Система на механизма с множество канали е два пъти по-голямо позиция канали, отколкото други клещи за свързване на канали, за точно позициониране за заснемане на всякакъв вид повърхност.Дизайн на кутия връзка се отличава с висока стабилност благодарение двойна употреба.Доживотна гаранция, е налична производител на всички дефекти на производителя.Използва набор от клещи за водна помпа Maxpower е направена от въглерод и от определени части на хром и ванадий, закалена в масло хромованадиевая стомана осигурява отлична здравина и надеждност, оптимална производителност на рязане и срок на годност.С нашия комплект в три различни размери и с подходяща чанта за съхранение, имате винаги под ръка има подходящи клещи, и когато сте готови да го използвате, определени да съхраняват икономичен начин.


Общи свойства

Добавки за продукти