• Най-добра цена
  • Новинка
Японски Чаен комплект TEANAGOO Комплект за разбиване на Мача за Купата на Мача Бамбук Размахване на Мача (чейзен) Лъжичка (чашаку) Държач за разбиване на Мача Набор за п?

Японски Чаен комплект TEANAGOO Комплект за разбиване на Мача за Купата на Мача Бамбук Размахване на Мача (чейзен) Лъжичка (чашаку)

 
BGN 27.19

Брой продукти
Налично за поръчка

Най-добре е да си Чейзен така, както сте го высушили, за предпочитане на держателе за corolla. 240 милилитра прясно мляко (краве, кокосово, бадемово и т.Този комплект позволява много лесно да се вземе мач като начин на живот.☕ КОМПЛЕКТ ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА МАЧАТА ПРЕМИУМ КЛАС.Ето компоненти, използвани за приготвяне на чай мач;.За печене обикновено е достатъчно 荒穂. (15 милилитра) гореща вода, 1 чаена чаша, т. / комплект Съдържа : : 1* Бамбуковую бъркалка, 1* Бамбуковую лъжица (Чашаку), 1*Керамична купа (Чавань) 510 мл/18 грама, 1* Държач за corolla от чермы.Всички гроздове и кичури ще бъдат изтрити и може да се получи по-мек напитка.Можете също така да използвате обикновена, мини-камшик, ако бамбук размахване не е лесно достъпен.??? ПОДХОДЯЩ ЦВЕТЕН ДИЗАЙН Един и същ цвят за чаши на мача . 1* Керамична поставка За лъжичка, 1* Памучен Чаена Плат (Чакин), 1* Просеиватель Прах Мач.Взета водата трябва да бъде почти от 165 до 180°С. 1 ½ супени лъжици (2 грама) на прах мач, 1 супена лъжица.Разпределете по равно в горната част лате.енергично се разбърква чай, с помощта на кръстосани движения, за да получите пенлива напитка.Можете да се излее мляко, колкото искате, не всички млякото е задължително да се използва.Но след като започнете да го използвате, ядрото ще отслабне и ще подобри процеса на разбиване.Сега зачерпните пяна и пух в най-горната част на чашата, постепенно с помощта на бамбуковую лъжица.百本本 се препоръчва за начинаещи. мед, 1 супена лъжица.Той е на 7 бр.Същият стъпка може да се повтори за да използвате мляко вместо вода, и съвременните инструменти и могат да бъдат използвани за приготвянето на идеалната чаша чай.


Общи свойства

Добавки за продукти