• Най-добра цена
  • Новинка
AQUACREST FQROPF Под Филтър за вода под мивката, Сертификат NSF 42, Смяна на Филтъра за Вода е Обратна Осмоза GE FQROPF (1 Комплект)

AQUACREST FQROPF Под Филтър за вода под мивката, Сертификат NSF 42, Смяна на Филтъра за Вода е Обратна Осмоза GE FQROPF (1 Комплект)

 
BGN 31.66

Брой продукти
Налично за поръчка

???【Сертифицирана от работата на ФНИ 42】ФНИ 42 сертифицирана за осигуряване на по-добра дегустационной вода за сметка на ефективно намаляване на 99% хлор, хрория, вкус и мирис, живак и тежки метали.Нашият отличен филтър също е сертифициран по стандарт NSF 372 за съответствие с изискванията, не съдържа олово, което ви осигурява необходимата защита от опасен материал. ???? 【Дълъг живот】Насладете се на прясна вода, на мястото на филтър за вода на всеки 6 месеца или 300 литра, в зависимост от това, кое настъпи по-рано, в зависимост от качеството на водата. ???? 【Безопасен материал】като суровина за подобряване на планетата се използва възобновяема черупката на кокосов орех.Запечатани технология осигурява добра кацане без изтичане на вода.Лесна подмяна и експлоатация, не са необходими инструменти. ???? 【Модели на смяна на】GE FQROPF, PXRQ15 RBL; Подходящ за филтриращи системи за обратна осмоза PXRQ15 F, PNRQ15 F, PNRQ20 F, PNRQ20 R и PNRQ21 R.AQUACREST е независима марка.Това не е оригиналния файл.GE.FQROPF, PXRQ15 RBL.Подходящ за филтриращи системи за обратна осмоза PXRQ15 F, PNRQ15 F, PNRQ20 F, PNRQ20 R и PNRQ21 R.Моля, обърнете внимание, че това е съвместима дубликат част, както и заглавията на производители и стаи части се използват само за справочни цели.AQUACREST е независима марка.За постигане на най-добри резултати се препоръчва да се сменя филтъра на всеки 6 месеца или 300 литра, в зависимост от това, кое настъпи по-рано.


Общи свойства

Добавки за продукти