• Най-добра цена
  • Новинка
Лъжица за сладолед Премиум-клас YasTant с лъжица за сладолед от неръждаема стомана, Тежкотоварни Метална Лъжица за сладолед, Безопасни за съдомиялна машина, идеална з?

Лъжица за сладолед Премиум-клас YasTant с лъжица за сладолед от неръждаема стомана, Тежкотоварни Метална Лъжица за сладолед, Безопасни

 
BGN 13.59

Брой продукти
Налично за поръчка

Благодарение на висококачествена конструкция от неръждаема стомана, лъжичка за сладолед е направен за използване в различни условия на работа и може би ще стане последната лъжица за сладолед, която трябва да се купуват. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】Лъжичка за сладолед с спусъка сигурно в миялна машина, както и другите са си обикновени кухненски принадлежности. 【ПОВЕЧЕ ОТ една ЛЪЖИЧКА ЗА СЛАДОЛЕД】Не само метална лъжичка за сладолед, но и чудесен лъжичка за пъпеши и други плодове, пълнене на чушки, приготвяне на кифли, кифли, палачинки, тестото за бисквити, масло и много други.【ИДЕАЛНИ ФОРМИ】Сферична корона лъжици на совке за сладолед с задейства с цел създаване на идеално округлого лъжица, докато незалепващо при натискане на спусъка позволява да го свали без усилия.


Общи свойства

Добавки за продукти