• Най-добра цена
  • Новинка
180X100 Компактен Бинокъл Открит Водоустойчив Бинокъл с Призмата и Чанта за съхранение на Астрономически Бинокъл за Наблюдение на Птици Пътуване Съзерцание на Звезд?

180X100 Компактен Бинокъл Открит Водоустойчив Бинокъл с Призмата и Чанта за съхранение на Астрономически Бинокъл за Наблюдение

 
BGN 167.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Окуляр с меко гумено покритие няма да навреди на очите, сигурно на допир. Обектив с многослойно покритие 70 mm обектив с пълно многослойно покритие размер 70 мм, достъпни бессвинцовое стъкло и няколко слоя антибликового покритие гарантират, че изображението, което сте в момента, ще бъде максимално ярък и осигурява пълна светопропускаемость 99,5%. Приблизителното тегло. Идеален за къмпинг, на открито, разходки, пътуване, туристи и т.Подходящ за начинаещи звездочетов и за изучаване на Луната.Лесен за носене : Този бинокъл с висока мощност идва с голяма чанта за носене, този бинокъл е с увеличение подходящ за съхранение и портативен. увеличение 8x-12x, идеално се увеличи до най-ясни, ярки и устойчиви изображения наблюдение на птици; Осигурява по-добра в своя клас яснота и яркост.Каишка за шията може да ви помогне да се освободи ръката си; Предпазва от влага, прах и отломки вътре бинокъл телескоп - предназначена за ежедневна употреба и повечето условия на открито.Този бинокъл може да се използва за наблюдение на голяма сцена, концерт, футболен мач и т. Разстояние на видимост : 56 ч / 1000 м. Размер : приблизително 295 * 220 * 85 мм / 11.Удобства : .Бинокли с мега-увеличаването на 20-180x100 : Този бинокъл с оптична система за уголемяване на 20-180 X100 и широко зрително поле (183 метра~3280 фута) е подходящ не само за наблюдение на астрономията, но и за наблюдение на птици.Основен материал : инженерни пластмаси. Изработен е от специален инженеринг пластмаса, лек и издръжлив на употреба.


Общи свойства

Добавки за продукти