• Най-добра цена
  • Новинка
Комплект за ъпгрейд на въздушния филтър Briggs & Stratton 5099K - 3,0 - 5 с. л. / CV (Замества всички поролоновые филтри Briggs & Stratton)

Комплект за ъпгрейд на въздушния филтър Briggs & Stratton 5099K - 3,0 - 5 с. л. / CV (Замества всички поролоновые филтри Briggs

 
BGN 5.66

Брой продукти
Налично за поръчка

Детайл № 27987 S в пакет за демонстрация.За всички Бриггсов обърнете се към вашата схема на части, за да получите пълен списък с включени части.Оставете двигателя да се охлади преди да инсталирате тази подробност.Носете работни ръкавици, за да предпазите ръцете си.От производителя Оригинален комплект за ъпгрейд заменяеми въздушен филтър за Briggs & Stratton.Този комплект замества всички полистирен филтри на Briggs & Stratton за двигатели Classic, Sprint, Quattro, Q 45 и с 300 на 550 series.Само оригинални части на Briggs & Stratton са специално разработени в съответствие със стандартите на производителя на оригинално оборудване (OEM).Оригинални детайли Briggs & Stratton не само са идеални един за друг, но и използването им гарантира, че двигател на Briggs & Stratton, на които са монтирани, съответства на действащите норми за емисиите.


Общи свойства

Добавки за продукти