• Най-добра цена
  • Новинка
Отвертка за тестер Fielect, Дръжка за тестер на Напрежение 100-500 В Тестер верига Дръжка Детектор на Контактно Напрежение Дръжка С Двойна Глава, Детектор Отвертки, 1 бр.

Отвертка за тестер Fielect, Дръжка за тестер на Напрежение 100-500 В Тестер верига Дръжка Детектор на Контактно Напрежение Дръжка

 
BGN 5.27

Брой продукти
Налично за поръчка

Предназначен за определяне на стандартното напрежение в кабелите, въжета, автоматични выключателях, осветителни уреди, выключателях, розетках и кабелите. х Тестер верига.Когато извадя метален прът,моля, поставете прът в най-добро положение, за да се осигури пълен контакт. 【Дисплей осветление, неонови тръби】- Led неонови тръби пера схема ще светне, когато писалката ще открие напрежение; Колкото по-високо напрежението, толкова по-ярка е светлината, неонови тръби.Те са предназначени за електротехници. 【Топли съвети】 Детектор на светлината тестер верига ac адаптер е предназначен само за използване на закрито и за предотвратяване на силно осветление. 【Как да използвате】- При използване на пробния электророзонда под напрежение, преди изпитването трябва да се добави отвертка отдолу,да натиснете с пръст към края на ръкохватката.Може да се използва като отвертка. 【Два вида употреба на】- Два вида приложения,едно за електрическа лигавицата на измервателната верига, а на друго за отвертка.Технически характеристики на : Име на продукта : Отвертка за проверка на напрежението Модел : Стоманена групов тест молив с двойно предназначение JRDB-213Материал : Пластмаса,рафтинг,Вид на продукта : Тип контакт Цвят : Червено,жълто,прозрачно,сребристо Съдържание на опаковката : 1 бр.


Общи свойства

Добавки за продукти