• Най-добра цена
  • Новинка
GOOACC 635 бр. Автомобилни ключалки и Авто Крепежни елементи Гама от -16 Най-популярните размери Найлонови Нитове за броня с 10 Кабелни стяжками и съемником съединителни ?

GOOACC 635 бр. Автомобилни ключалки и Авто Крепежни елементи Гама от -16 Най-популярните размери Найлонови Нитове за броня с 10

 
BGN 18.80

Брой продукти
Налично за поръчка

620ШТ автомобилни щипки за определяне на каросерията на автомобила.Това определено е по-евтино, отколкото в магазин за авточасти. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】- Тези автомобилни прислужници са изработени от висококачествен черен нейлонового материал, противоизносного и устойчив на корозия, която лесно не ще се счупи, и не ще се счупи по време на употреба. 5ШТ По-дълги пластмасови кабелни основи. Скоби + 5 скрепителни елементи Материал : найлон.Размери на заключващия механизъм : 16 най-популярните размери,620 бр., Размер : 625 бр. Инструмент за премахване на щипки за нитове с найлон цип премиум-клас 1БР. 【УПРАВИТЕЛ ЗА ТОВА, КОЕТО ВИ ТРЯБВА】 - До 620 броя крепежни скоби в пластмасова кутия, ви позволява свободно да създават аксесоари за вашия автомобил в удобно за вас време.Тегло на опаковката : 1 кг.【УНИВЕРСАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА МОНТАЖ】- Комплект съдържа 16 вида от най-често срещаните размери на крепежни скоби, подходящи за подмяна на OEM по размер дупки 6-10 мм,за да можете винаги да е с правилния размер. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】- Професионални нажимные скоби се използват широко за таблото на автомобила, облицовки, врати, брони и крило за GM Ford, Toyota, Honda, Chrysler и т.Лесен достъп до зоната с ограничен достъп. 4ШТ Инструменти за отстраняване на автомобилни панели инструмент за премахване на довършителни работи. Опаковъчен лист : . 【БОНУС АКСЕСОАРИ】- Ние предлагаме плъзгачи скрепителни елементи с различни размери и кабелни връзки, които ще ви помогнат бързо и лесно да се свали дверную лента на колата и щипки за тапицерия, не повреждането им.


Общи свойства

Добавки за продукти