• Най-добра цена
  • Новинка
evpct 4 в 1 Цветя Сърцето Луна Звезди Формата на Лицето Печати очна линия Комплект от Дръжки, Татуировка на Лицето Грим Печат на Течна очна линия Черно Крило Крилата Ко?

evpct 4 в 1 Цветя Сърцето Луна Звезди Формата на Лицето Печати очна линия Комплект от Дръжки, Татуировка на Лицето Грим Печат

 
BGN 6.38

Брой продукти
Налично за поръчка

На лицевата страна на печата има Цветя, Сърца, Лунните Звезди четири форми. ★【Лесно се нанася】Интензивен устойчив цвят, ще ви помогне лесно да се изготви гладка линия.От една страна има точна очна линия, а от друга-перлено бял печат, за да създаде перфектния молив за очи!Освен това, той също е снабден с цветна денонощна формула защита от износване, която можете да използвате за бронирани нишки. ★【Лесно да носите със себе си】Той е малък,идеален за вашия портфейл или чанта, за да отидете на всяко място по всяко време.Течна дръжка за очна линия не се нуждае от повторно допир през целия ден и вечерта.Течна очна линия притежава дизайнерски способности и творчество и може лесно да се комбинира с различни стилове грим. ★【Водоустойчив и водоустойчив,лесно се】Той е водоустойчив и непромокаем, не ще бъде лесно размазываться, ще ви позволи да запишете очарователни очи в продължение на целия ден, не е нужно да се притеснявате за това, за грим ограбиха.Този печат е предназначена за начинаещи и офис работници, което улеснява нейното нанасяне, за да можете да изглежда страхотно за броени секунди.Водеща международна технологията за попълване на запасите, уникални функции за съхранение на вода.Добавете повече натиск, за да се създаде дебел, смели фигура молив за очи.Това е пълна и гладка, богата на лъскава черна очна линия.Това е по-подходящ за малки момичета, за да играят игри за грим. Оставете да изсъхне, преди да мига.


Общи свойства

Добавки за продукти