• Най-добра цена
  • Новинка
Keyecu Слънчевата Енергия Манекен Автоаларма LED Индикатор Имитация-Имитация Системата за Предупреждение за Сигурност анти-кражба Светеща Светеща Лампа (Синя)

Keyecu Слънчевата Енергия Манекен Автоаларма LED Индикатор Имитация-Имитация Системата за Предупреждение за Сигурност анти-кражба

 
BGN 7.81

Брой продукти
Налично за поръчка

★Слънчевата енергия може да се абсорбира и се съхранява в високоефективни слънчеви батерии.Той се захранва от слънчева енергия.Той може да започне да мига през цялата нощ, след като на ден ще бъде достатъчно слънце. ★Противоугонный лампа без кабели - Лесен за инсталиране и изглежда чиста в предната част, просто да я залепите към покрива на колата подходящо лепило. ★Този led индикатор ще започне да мига през нощта и не ще мига по време на деня(можете да затворите другия край на тъмна хартия, ако искате той да мигал през деня.). ★Лампа аларма против кражба на автомобила може да се зарежда от слънчева батерия, независимо от това, включили се с нея или я изключите. ★светлинно средство за предотвратяване на кражба на кола keyecu може да защити своята собственост от страна на потенциални крадци през нощта.Тази led аларма не се изисква монтаж на автоаларми.Страхотен инструмент, за да задържи крадец от кражба на вашия автомобил.Цвят : Син.


Общи свойства

Добавки за продукти