• Най-добра цена
  • Новинка
Сенника на предното стъкло на превозното средство Veapgoo, Вътрешна защита от слънцето 64 инча x 32 инча, защита от uv лъчи и топлината на слънцето, Запазва Прохладата В са?

Сенника на предното стъкло на превозното средство Veapgoo, Вътрешна защита от слънцето 64 инча x 32 инча, защита от uv лъчи и

 
BGN 7.99

Брой продукти
Налично за поръчка

【ХАРАКТЕРИСТИКА на ПРОДУКТА】сенника на предното стъкло запазва прохладата на вашите автомобилни седалки, ефективно блокира слънчеви отблясъци, блокира вредните лъчи и топлина, не обжигая ръце на волана.Сенника на предното стъкло Запазва автомобил е сравнително хладно, предпазва седалка, табло, електронно оборудване, което не избледнява, не се напуква, не излиза от строя. 【РАЗМЕРА на ПРОДУКТА】Размери : L = 64 инча (165 см), W = 32 инча (80 см).Няколко размера по ваш избор.Проверете таблицата размери модели на изображението, за да изберете правилния размер, в съответствие с вашия предното стъкло, преди да купите.Или измерете стъкло преди покупка, за да получите най-добрия размер. 【КОМПАКТЕН ДИЗАЙН】 Лесно се премахват и се сгъва само за няколко секунди.Сгъваема сенника на предното стъкло, могат да се събират в кръг от 8 см и лесно да го постави в приложената компактна пътна чанта. 【ЛЕСНО да ИЗПОЛЗВАТЕ】Просто приложете чадър на предното стъкло, а след това щракнете върху него с помощта на слънцезащитен козирка. 【УВЕРЕНИ КУПУВАЙТЕ】Veapgoo стоят зад гърба си.Осигуряване на гаранционно обслужване на 12+1 месеца.Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с екипа на Veapgoo по всяко време, и ние ще ви предоставим идеалното решение в рамките на 12 часа.


Общи свойства

Добавки за продукти