• Най-добра цена
  • Новинка
Професионален Комплект за рисуване Въглероден Моливи Sunshilor - 12 бр. Меки, Средни и Твърди Моливи Въглен за Рисуване, Чертане на скици, Сенки, Моливи за начинаещи и Худ?

Професионален Комплект за рисуване Въглероден Моливи Sunshilor - 12 бр. Меки, Средни и Твърди Моливи Въглен за Рисуване, Чертане

 
BGN 6.76

Брой продукти
Налично за поръчка

Традиционният начин за рисуване с въглен е любимо за много художници.Препоръчително е да използвате бръснарско ножче или нож, това ви позволява да контролирате колко искате да се обръсне, и ви позволява да изберете формата и острота на точка, просто БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ.Рисунка въглен, молив, подобен на рисуване графитовыми моливи. средни, 2 бр.Един от най-съществените предимства на въглища моливи преди въглища пръчка е това, че те не създават бъркотия, която е особено полезен за начинаещи.Мек въглен създава по-тъмни линии и по-лесно се зацапва, докато твърди дървени въглища за прави ръбове по-чисти и ясни.Може да прилага бързо и манипулирани, което позволява на артистите бързо улавяне на визуалната информация.Как се изострят въглероден молив?.Следователно, в тези случаи с помощта на въглероден молив перфектно.Боядисване на дървени въглища-това е лесна техника, която е лесна за овладяване, просто защото сряда е толкова снисходительна. художествени въглища моливи, налични в три различни разновидности(6 бр.въглен, моливи за професионално рисуване.Тези моливи за рисуване с въглен са безопасни, нетоксични, супер пигментированы, гладки, добре слоятся, не са напукани и лесно затачиваются.Най-добрият подарък за деца.Висококачествени дървени въглища - Частици въглен се смесват с най-тънка глина и дърво в черупката.Висококачествени моливи въглен ще зарадва всеки-от начинаещ художник към специалист.Ние се грижим за вашите поръчки, докато не се удовлетвори нашите продукти и услуги.Нашият въглероден молив съдържа гъвкави дървени въглища с най-високо качество, за да създаде следи без драскотини.Ще Получите традиционен ефект на дървени въглища с по-голям контрол и по-елементарно.


Общи свойства

Добавки за продукти