• Най-добра цена
  • Новинка
Ioffersuper 581 бр. Коледен комплект бижута от мъниста, състоящ се от цветни мъниста за бродерия, стъбла от шенилна, Помпоны, звънци, мини-шапка на Дядо Коледа направи си СА?

Ioffersuper 581 бр. Коледен комплект бижута от мъниста, състоящ се от цветни мъниста за бродерия, стъбла от шенилна, Помпоны,

 
BGN 10.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Можете да използвате стъбла шенилна или въже, за да предаде тези красиви мъниста и звънчета заедно за занаяти.КОЛЕДНАТА ТЕМА : Нашите изделия от мъниста, помпоны, звънци, украса от шенилна, набор от стъбла с помощта на класически коледни елементи, наистина подчертава коледна тема, която търсите.ПАКЕТ С най-ГОЛЯМА СТОЙНОСТ : Вие ще получите общо 581 бр. Мини-шапки на дядо коледа, 2 ролка/200 бр. Играчки за очите на едро, 20 бр.КОЛЕДЕН ПОДАРЪК направи си САМ РЪЧНО изработени : Можете да направите това сами, за да направи коледен подарък по-смислено!Готови изделия от цветни и празнични, можете да ги окачите на врата, елхата, прозорци, стени, камини и т.Лесен и удобен за завършване на вашите проекти. Стъбла шенилна с пайети, 50 бр. Насладете се на процеса и се насладете на работа на ръка.Достатъчно на брой и различни стилове и цветове, за да изберете и да вземете в съответствие с вашите реалните нужди.Камбаните са изработени от метал.Изненадайте приятелите, семейството и създаване на мистериозната атмосфера на Коледа!.


Общи свойства

Добавки за продукти