• Най-добра цена
  • Новинка
YEALIR САМ Индивидуален Лепило За Мигли, Лепило За удължаване на Мигли 10 мл - Черно Лепило за Мигли, Лепило за Практика и за Самостоятелно Нанасяне,Без Дим,Без Раздразн?

YEALIR САМ Индивидуален Лепило За Мигли, Лепило За удължаване на Мигли 10 мл - Черно Лепило за Мигли, Лепило за Практика и за

 
BGN 7.91

Брой продукти
Налично за поръчка

????【Идеалното лепило за мигли САМ】е Предназначен за изграждане на миглите си САМ " и начинаещи дома.Идеалното лепило за мигли само за начинаещи и за чувствителни очи!Без мирис,без изгаряния,водоустойчива и лесно пада. ????【Време за съхнене и време на задържане】Този лепило за мигли за удължаване на миглите има силна мидълуер способност, леко лепило изсъхва за 2-3 секунди,трае около 4-6 седмици.Той може добре да се противопоставят на влиянието на температура, влажност, вода, мазнини, чувствителност към киселини и други фактори на твърдост. ????【Безопасна и нежна формула】ЛИПСА на ДРАЗНЕНЕ, ПАРЕНЕ.Той е лесен за нанасяне и не причинява вреда на естествен ресницам.Нашата формула лепило за миглите, идеално за очите, тъй като тя не съдържа формалдехид и латекс.Препоръчително клиенти, чувствителни към силна клею за удължаване на миглите. ????【Как най-добре да го】Нашия лепило за удължаване на мигли да се съхранява при температура 68-75°F(20-25°C) влажност по-малко от 50% относителна влажност.За да се гарантира ефект от употреба, моля, използвайте в рамките на 3 месеца след отваряне на бутилката. ????【За нас】YEALIR предоставя качествени продукти и ефективно следпродажбено обслужване.Ако не сте доволни от нашият лепило за удължаване на мигли,моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим решение възможно най-скоро.


Общи свойства

Добавки за продукти