• Най-добра цена
  • Новинка
Опаковка сапун за кухненски мивки от Top Home Store, от Неръждаема стомана за плотове с Голяма Бутилка Течен Сапун, Бензиностанция отгоре (Матиран Никел, 1)

Опаковка сапун за кухненски мивки от Top Home Store, от Неръждаема стомана за плотове с Голяма Бутилка Течен Сапун, Бензиностанция

 
BGN 13.59

Брой продукти
Налично за поръчка

✅ НАПРАВЕТЕ САПУН ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ ДОСТЪПНИ с помощта на вградени дозаторов сапун за миене, сапун, лосион за ръце или течности. ✅ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УНИВЕРСАЛНИ нашите помпи са с диаметър от 1,06 инча до 1,38 инча дълбочина на потапяне до 2,44 инча. ✅ НАМАЛЕТЕ НАТОВАРВАНЕТО И УСИЛИЕ, с помощта на самовсасывающего помпа, която плавно се кликне с една ръка. ✅ ТОЗИ УСТОЙЧИВИ на КОРОЗИЯ опаковка сапун от неръждаема стомана, подходящ за съвременните кухни, кухни бохо или частни домове. ✅ СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ с помощта на тази опаковка сапун за мивки, който включва в себе си огромна получите многократна бутилка сапун с капацитет от 17 грама. ✅ ПОМОЩ за НАМАЛЯВАНЕ на БРОЯ на ПЛАСТМАСОВИ ОТПАДЪЦИ с помощта на нашия многократно вграден кухненски опаковка от сапун. ✅ БЕЗ РИСК - Ние с гордост подкрепяме качеството на нашите помпи и им предоставяме 30 - дневна гаранция за връщане на средства. ✅ ГАРАНЦИЯ за по-добър МАГАЗИН за СТОКИ ЗА ДОМА - Всеки опаковка сапун за кухненски мивки се предлага с гаранция подмяна на 2 години.


Общи свойства

Добавки за продукти