• Най-добра цена
  • Новинка
FangKingNo 10шт 1/2 Бял PVC Женски адаптер Фитинги за тръби (Гнездо x Вътрешна резба на тръбата) Съединител с вътрешна резба График 40 (0,5 инча)

FangKingNo 10шт 1/2 Бял PVC Женски адаптер Фитинги за тръби (Гнездо x Вътрешна резба на тръбата) Съединител с вътрешна резба График

 
BGN 8.79

Брой продукти
Налично за поръчка

1.Вътрешна куплунг за свързване на тръби или фитинги от различни видове.посочена само една страна е на резба. 2.Пълзяща (гнездовое)отвор в единия си край и вътрешна резба NPT на друг за свързване на тръби с различни покрития са нетоксични, леки и лесни за инсталиране.За монтаж е необходимо да използвате грунд и разтворител на цимент, както и промишлени герметизирующую лента TFE. 3.PVC за корозионна устойчивост, висока здравина и по-малка тежест, отколкото фитинги от метал, Гладка вътрешна украса за намаляване на триенето и натрупване на материал. 4.Тръби и напорни тръбопроводи се използват в системи за напояване, подземни разпръсквателни системи, басейни, за външни приложения и линиите на студена вода.Система за събиране на дъждовна вода в кофи Не са предназначени за инсталации на питейна вода, само за системи за студена вода. 5.Отговаря на спецификациите на ASTM D2466. Размер : 0.5 Инча.


Общи свойства

Добавки за продукти