• Най-добра цена
  • Новинка
Омекотители от метален стъкло Grandiance за кухненски мивки, Измиване на бутилки, Препарат за миене на чаши, Омекотители от стъклен кран, Аксесоари за кухненски мивки, Б?

Омекотители от метален стъкло Grandiance за кухненски мивки, Измиване на бутилки, Препарат за миене на чаши, Омекотители от стъклен

 
BGN 55.19

Брой продукти
Налично за поръчка

???? ???????????????????? ???????????????????? ???????????????????? : Здрава конструкция и издръжлив метал, вместо пластмаса с хромирано покритие.Довършителни идеално да подхожда на вашата мивка.Също идват всички необходими качествени детайли на съоръжения, такива като месинг чай-адаптер и 42-инчов сплетен маркуч SUS304 за разделяне на крана за СТУДЕНА/ТОПЛА вода и се свържете с водоснабдяване. ???? ???????????????????? ???????? ???????????????????????????????? : Достатъчно широк, за да мият чаши от всички размери, не бутане ръката си вътре чаша.Бързо и ефективно почистване и изплакнете големи чаши за лате, бебешки бутилки, чаши за вино, спортни бутилки, високи чаши с тесен провлак, шейкъри за коктейли, буркани, чаши и т.н.???? ????????????????????????????????размер s могат да съответства на разстоянието между дупките плотове.


Общи свойства

Добавки за продукти