• Най-добра цена
  • Новинка
Автоматично дозиране система Сапун Lantoo, която се презарежда Автоматично дозиране система Сапун, 12 мл/350 мл, 1200 mah, Регулируем Контрол на Пяна, Безконтактно Опаковка ?

Автоматично дозиране система Сапун Lantoo, която се презарежда Автоматично дозиране система Сапун, 12 мл/350 мл, 1200 mah, Регулируем

 
BGN 22.28

Брой продукти
Налично за поръчка

Капацитет на батерията : 1200 mah.Искате модерен стилен автоматичен опаковка сапун в банята, в кухнята и в офиса?.Отстраняване на неизправности (Важно) : . Обемът на сапун за пяна : 0,6 мл/1,2 мл. Капацитет : 350 мл. Вход : DC5 V 2 A.Редовна поддръжка на този опаковка сапун значително ще помогне за подобряване на работните характеристики за да се осигури дълъг експлоатационен срок.Вътрешна батерия не е напълно заредена, когато тя е извън растението.Вътрешна батерия не е напълно заредена, когато тя е извън растението.Това ще помогне за решаването на проблема и да накара продуктът да работи правилно.【Безконтактен 1x двустранен стикер; 1x кабел за зареждане; 1x ръководство за потребителя; 1 година безгрижно послепродажной подкрепа; приятелски и легкодоступная обслужване на клиенти.Уморени от традиционните и спорта, който трябва да пускам или се изсипва течен сапун или дезинфектант за ръце?.Уморени от евтини стъклени бутилки-диспенсеров, които са повредени, след първото падане?Уморени от традиционните и спорта, който трябва да пускам или се изсипва течен сапун или дезинфектант за ръце?Искате модерен стилен автоматичен опаковка сапун в банята, в кухнята и в офиса?Децата мразят измиване на ръцете?Искате ли да примами го/я изработи навик за миене на ръце?. Материал : ABS-пластмаса.


Общи свойства

Добавки за продукти