• Най-добра цена
  • Новинка
150 Индивидуално Увити Памучни Тампони с Йодными топчета, Пълни с Разтвор| Пръчки за оказване на Първа Помощ при удари в Носа.

150 Индивидуално Увити Памучни Тампони с Йодными топчета, Пълни с Разтвор| Пръчки за оказване на Първа Помощ при удари в Носа.

 
BGN 14.79

Брой продукти
Налично за поръчка

За еднократна употреба за медицински мазки с йод в индивидуална опаковка, сигурни и гигиеничные, пренася лесно.Q съвети достатъчно деликатны за чувствителни документи, като например грижи за деца и домашни любимци.Безопасно почистете пъпа, пръстите на краката и носа на новороденото.И не забравяйте, че домашните любимци също се нуждаят от броя грижи.Мазки с йод улесняват почистването на раната.Преди да използвате ланцета може да се използва в група първа помощ за почистване на кожа.Различните поводи : ежедневно семейство, физически упражнения, пътуване, почистване на детската пъпа , почистване на кожата преди инжектиране и т.н. Може да се използва за възрастни, деца, домашни любимци, които са необходими в ежедневния живот.Удобство.Състав : Многомерен мед, йод 5%, еквивалентни на ефективното съдържание на йод 0,45 -55%. Област на приложение : 1. Почистване на кожата преди инжектиране на човек или интравенозни въвеждането. 2. химическо чистене и почистване на кожа с леки наранявания на кожата, натъртвания, порезами, изгаряния и т.н. 3.Почистване и дезинфекциране на устната лигавица, ушния канал, гърлото и други тънки парчета. 4. необяснима среда : пътуване на открито, домашен живот, автомобилни аксесоари. 5. Начин на съхранение : Пазете от светлина, затварят плътно и се съхранява при стайна температура.


Общи свойства

Добавки за продукти