• Най-добра цена
  • Новинка
Машина за бял шум Easysleep с 25 успокояващи звуци с функция памет 32 нива на силата на звука и 5 на Таймера за сън, работещи от ac адаптер или USB за релаксация по време на сън.

Машина за бял шум Easysleep с 25 успокояващи звуци с функция памет 32 нива на силата на звука и 5 на Таймера за сън, работещи

 
BGN 23.99

Брой продукти
Налично за поръчка

???? 25 Не зацикливающихся звуци на съня : Бял шум,вентилатори,рекичка,морски вълни,птици, огън,влак,пиана,колыбельные,медитация и така нататък,този специален подарък с много голяма любов ще ви представим най-голямо спокойствие,подходящ за бебета,деца и възрастни. ????5 таймера и 32 ниво на звука : можете да го настроите на непрекъснато възпроизвеждане или настройте таймера 60,120,180,240 минути автоматично изключване.И тази машина е с 32 на нивото на звука,лесно може да се прикрие разрушителен шум в околната среда. ????Компактна конструкция и функция памет : С 3.9*3.9*2.3 инч ,той може лесно да бъде поставен в чанта или куфар,перфектен за дома, офиса или за пътуване.Както и функция памет с автоматично ще възстанови предишната си силата на звука, звука и време. ????Гаранция за качество : Тази машина се захранва от ac адаптер или USB,тя е одобрена ETL, FCC, CE и Ro HS,не е нужно да се притеснявате за нещастните случаи.По всеки въпрос, просто не се колебайте да се свържете с нас. ????Гаранция за 100% удовлетвореност : Гаранция 18 месеца на машината с бял шум от датата на закупуване.звукова машина без светлина.


Общи свойства

Добавки за продукти