• Най-добра цена
  • Новинка
Fusion Изберете От 4 Различни вкуса Тайландски чай,Медвяной роса, Кокос, Личи 3-в-1 Прах за напитки Разтворимо Предварително Смесен Прах, за горещи или студени Смеси Вку?

Fusion Изберете От 4 Различни вкуса Тайландски чай,Медвяной роса, Кокос, Личи 3-в-1 Прах за напитки Разтворимо Предварително Смесен

 
BGN 15.99

Брой продукти
Налично за поръчка

✅ ПЪЛНА СМЕС от СУХ ЧАЙ С МЛЯКО - Пригответе истински чай с мехурчета от нашия сух чай с мляко 3 в 1.Всеки вид чай е идеалното съчетание за вашия любим аромат, сметана и захар, за да отговарят на вашите предпочитания. ✅ Най-ДОБРИТЕ АРОМАТИ - Не знаете какъв ароматен чай желаете ли да готвя?Нашият набор от прахообразни напитки чай включва тайландски чай, Кокос, Медвяную роса и Личи.Всеки пакет съдържа 6 грама, което е достатъчно за приготвяне на 4 чаши от напитката. ✅ СЛУЖАТ ТАКА, КАКТО на вас ВИ ХАРЕСВА - Нашата смес на чай с мляко може да се използва за приготвяне на топли напитки чай и напитки с лед, както и за смесване на фрапе, коктейли.Просто добавете 5 мл вода или мляко на всеки 3 супени лъжици смесени прах. ✅ ОТЛИЧНО ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ : рожден ден, Ден на майката, Ден на бащата, Офис, военни и други.Боб в желе, можете да позволите на гостите добавяне на съставките, които те желаят. ✅ ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК - Знаете приятел или някой в семейството, който е фен на чай боб?Те ще оценят опаковка нашата смес на чай с мляко боб, за да им е удобно, за да подготвят своите собствени напитки у дома.Името аромат : Аромат на 2.


Общи свойства

Добавки за продукти