• Най-добра цена
  • Новинка
Umriox 10 Опаковъчни Пластмасови Пликове Поли Пликове, Прозрачни Папки за Документи, Пакети за файлове във формат US Letter/A4 с цип на бутона и Джоб за етикети за Учебната Д?

Umriox 10 Опаковъчни Пластмасови Пликове Поли Пликове, Прозрачни Папки за Документи, Пакети за файлове във формат US Letter/A4

 
BGN 6.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Съдържа формат А4 хартия за писма, САЩ, в по-голям размер А4.Комплект от 10 пластмасови опаковъчни пликове за файлове, те могат да отговарят на вашите нужди на живота. ???? 【Цветни и прозрачни】 : Папка с поли-конвертами с матова повърхност и прозрачна дизайн може бързо намиране на документи ; 5 ярки цветове, синьо ,зелено, жълто, розово, бяло, като всеки цвят по 2; Това може да помогне за класификация и съхранение. ???? 【Размер и опаковка в комплект】 : Размер на папки в плик е 13,2 х 9,3 инча, размер пластмасови папки повече формат А4. Защитете своите стоки от разливи и влага. ???? 【Широкото използване на】 : Пакети за пликове могат да се използват в училище, у дома, на работа, на бизнес пътувания и командировка, подходящи за ежедневна употреба, като например училищни предмети, файлове на офис документи, файлове, формат А4 за пътуване, визитни картички и др.Прозрачни поли-пликове ще ви помогнат лесно да се идентифицира своите продукти.Нашите пластмасови папки позволяват лесно да се идентифицират документи с помощта на маркери, съдържаща информация за потребителя.???【】 най-високо качество : Пластмасов прозрачен файлов пакет е изработен от висококачествен PVC материал, с дебелина на един слой увеличи с до 18 ° C, по-дебели, отколкото при други поли-пликове, здрав и издръжлив ,водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, край здрав и му е трудно да се справи.Дебелината на един слой увеличи с до 18 ° C, по-дебели, отколкото при други поли-пликове.Прост дизайн с защелкивающейся бутон.


Общи свойства

Добавки за продукти