• Най-добра цена
  • Новинка
4 Опаковки Тежкотоварни Кука за вакуумни Вендузи,Водоустойчив, Без пробиване, Подвижни Куки За душата, Органайзер, Монтиране на куката за Баня и Кухня, Халат, Халат ?

4 Опаковки Тежкотоварни Кука за вакуумни Вендузи,Водоустойчив, Без пробиване, Подвижни Куки За душата, Органайзер, Монтиране на

 
BGN 10.39

Брой продукти
Налично за поръчка

Мощно абсорбиране на t е нужно да се притеснявате за това, че усвояването на достатъчно силно.Изпитан засмукване на куката може да издържа на натоварването от около 11 килограма.Нито винтове за дърво, нито пирони, нито лепило, нито инструменти.Човек може много пъти да се позиционират и да бъдат премахнати, без да остави следи.Направете така, че вашият дом е изглеждал чисти и спретнати.Ние създаваме все повече и повече творчески продукти за живота си!.Тази издънка с кука лесно се монтира, което спестява много място и лесно почистване.Ръководство за инсталиране. 1.Почистете повърхността, на която искате да инсталирате рафт.Преди да инсталирате съхранява на сухо помещение. 2.Поставете куката на стената. 3.махнете защитния калъф. 4.силно натиснете върху присоску за извличане на въздуха.Деинсталиране и повторно използване.Поставете тънка картата между вендузата и стената, да го оттегли.Изплакнете присоску във вода, след това подсушете я със сешоар или го оставете да изсъхне на въздуха.


Общи свойства

Добавки за продукти