• Най-добра цена
  • Новинка
19.86/32.8/101.7 краката Аквариум Въздух тръба въздушен Камък, за Аквариум с Рибки Проверете значение Нещастници за Аквариум Регулатор на въздуха в Аквариума и съедините?

19.86/32.8/101.7 краката Аквариум Въздух тръба въздушен Камък, за Аквариум с Рибки Проверете значение Нещастници за Аквариум Регулатор

 
BGN 10.39

Брой продукти
Налично за поръчка

32,8 ft черно аквариумный маркуч за въздух помпа за аквариум за риби,който може да бъде свързан към контролния стойността на въздушния камък аквариум и т.н., 10 бр. висок клас въздушен камък, за аквариум за риби, да мачкам фини мехурчета в аквариума за риби да се кислород, може да се разтвори в аквариум по-добре, за да се създаде по-подходяща среда за растежа на риби в аквариум. 10 бр. аквариум проверете значение за свързване към маркуч за тръба аквариум за риби, който може да спре връщане на вода във въздушна помпа от пузырькового камък на аквариума, за да се избегне излагането на въздушна помпа от аквариум. 10 бр. държач за нещастници aquairum с по-голяма сила на изсмукване за задържане на маркуча за аквариум, за да го повали върху стъклото на аквариума вътре. 5 бр. регулатор на дебита на въздух в аквариума за регулиране на обема на въздуха.по 5 бр. конектор за маркуч за аквариумни тръби под формата на "I" и "T". Като за да се свържете аквариумни тръби, така и за свързване на по-голямо количество въздух камък в аквариума или удължаване на маркуча за аквариум.Размер : аквариумная тръба с дължина 32,8 фута с 46 комплекта.


Общи свойства

Добавки за продукти