• Най-добра цена
  • Новинка
Държач За Тоалетна Хартия, Съдове За Съхранение на Тоалетна Хартия, Стойка За Тоалетна Хартия Тоалетна Тава Тоалетна За баня, Тоалетна Кутия За Салфетки Стенен Дър?

Държач За Тоалетна Хартия, Съдове За Съхранение на Тоалетна Хартия, Стойка За Тоалетна Хартия Тоалетна Тава Тоалетна За баня,

 
BGN 34.88

Брой продукти
Налично за поръчка

♚【Безплатна пробивка】Стойка за тоалетна хартия, свободна от удар, и вътре няма етикети за проследяване на следи.Той е лесен за инсталиране и подвешивании, и той не уврежда повърхността на стената, така че не е нужно да се притеснявате за падане. ♚【Качествен материал】Кутия за тоалетна хартия е изработена от материал ABS, не дразни и не мирише, екологично чиста и здравословна. ♚[Водоустойчива] Кутия за салфетки затворен капак, триизмерна водоустойчив на 360°, водоустойчив и влагоустойчив, а хартията е сухо, като едно. ♚ [Спестяване на пространство] Вътрешната част на кутии за салфетки двупластова, и третият файл може да се регулира.Пространството се използва разумно, а предмети внимателно да се съхраняват. ♚[Многофункционален] стенен тава за тоалетна хартия, горна устойчива на плъзгане полк, защитен с ограда за подобряване на ръба, вътрешна рулонная хартия универсална, изход за ролка хартия с изрязани дизайн, по-гладка, чупене на хартия, преминете на магнитен тип, лесно се отваря.Размер : 21*12*21.5 см | Цвят : Червен.


Общи свойства

Добавки за продукти