• Най-добра цена
  • Новинка
KOOTANS 32 раЗмер на 1225 бр. Комплект ассортиментных запечатване на пръстени от метрического нитрилового каучук + 4 бр. Средство за облекчаване на запечатване на пръстен?

KOOTANS 32 раЗмер на 1225 бр. Комплект ассортиментных запечатване на пръстени от метрического нитрилового каучук + 4 бр. Средство

 
BGN 59.52

Брой продукти
Налично за поръчка

Той притежава добри механични характеристики, устойчивост на вода, повечето основни масла, смазочни материали и някои видове гориво.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - nbr е най-широко използваният материал за запечатване на пръстените " в света.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема и да ви предоставим най-доброто преживяване за пазаруване.Ако имате някакви проблеми с качеството или използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Метрични уплътнителни пръстени от нитрилового каучук, предотвратяват течове в тръбопроводите, оборудването, гидравлическом и пневматическом ремонт на гориво; осигуряват безопасни уплътнения за всяко приложение уплътнения за масла, въздух, газ и вода(от чешмата, мивки, филтри).Тези дълги куки и отмычки са идеални за облекчаване на запечатване на пръстените", маркучи, уплътнители, корнизи, скоби, уплътнения, игли и много други.ДОБЪР МАТЕРИАЛ - Изработени от висококачествена стока нитрилового каучук (NBR, Buna-N), отлична водо-и маслостойкость, добра херметичност, устойчивост на корозия, висока устойчивост на топлина, устойчивост на износване.СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ В МАГАЗИНА ЗЕЛЕ - гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.Този комплект запечатване на пръстените " обхваща най-често използваните размери и отговаря на почти всички ваши нужди.ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ И ОТЛИЧНА ЦЕНА - 32 размер,1225 парчета запечатване на пръстени от NBR каучук, съхранявани в здрава прозрачна пластмасова кутия с етикети, по-удобна за съхранение и пренасяне.


Общи свойства

Добавки за продукти