• Най-добра цена
  • Новинка
Радиоуправляеми Автомобили, Чудовище-Писта с Дистанционно Управление NQD, 2.4 Ghz 4wd Офроуд Верижен Автомобил, 1:16 Вездеходная Акумулаторна Електрическа Играчка за Мом?

Радиоуправляеми Автомобили, Чудовище-Писта с Дистанционно Управление NQD, 2.4 Ghz 4wd Офроуд Верижен Автомобил, 1:16 Вездеходная

 
BGN 52.72

Брой продукти
Налично за поръчка

Висококачествени материали осигуряват по-ефективна защита както за възрастни така и за деца.2 батерии се използват алтернативно, което ви дава допълнително време за развлечения. Освен това,две или повече RC-кола могат да участват в състезания заедно без дистанционно объркване. 【Отлична адаптивност】 Можете лесно да го управляват на различни пейзажи, като обикновен пасища, черни пътища, свободни пясъчни земята и т.Той е готов за работа, можете лесно и уверено да се движи по всякакъв терен. 【Уголемено време за забавление】 за Да можете да се насладите напълно, той е оборудван с 2 перезаряжаемыми батерии. дизайн в мащаб 1/16 прави този RC-колата е по-реалистично.По този начин, определено може да си представим, че той може да поддържа случайно е паднал и нестабилна почва, която предпазва автомобила от увреждане.Всяка батерия с капацитет от 3,7 На 1200 mah при пълно зареждане може да се използва за около 45 минути.Висококачествени материали осигуряват по-ефективна защита както за възрастни така и за деца.С този контролер RC-автомобили може гъвкаво да се движите напред/назад/наляво/надясно.


Общи свойства

Добавки за продукти